PRVI SRPSKI PROFESIONALNI REKETI

Međunarodna kompanija koju predstavljaju igrači širom sveta

Iskusite moć ručno pravljenih reketa za stoni tenis

Ako tražite najbolji reket za poboljšanje svog stila igre, na pravom ste mestu! Mi proizvodimo rekete od različitih vrsta i dizajna drveta i unikatne ručke . Naši reketi su savršena kombinacija između tkanih materijala (karbon, alc) i čistog drveta. 

Podignite nivo svoje igre na viši nivo sa Saralis vrhunskim ručno pravljenim reketima za stoni tenis.
Pedantno izrađeni za preciznost i snagu, naši reketi su najbolji izbor za takmičare. Oslobodite svoj potenicjal i dominirajte u igri sa savršenom kombinacijom brzine, kontrole i spina. Istražite našu kolekciju da biste otkrili umetnost ručno pravljenih reketa za stoni tenis koja zaista može da napravi razliku u vašoj igri. Pridružite nam se na ovom putu ka uspehu na svim nivoima, od lokalnih turnira do internacionalnih. 

RETROWAVE

Ova petoslojna površina donosi više preciznosti i osećaja za ofanzivnu igru. Povećava snagu vašeg napada i daje vam sigurnost sa više pasivnih poteza. Savršen je za udarce bližeg ili srednjeg rastojanja. Pogodno za ofanzivnu i defanzivnu igru. Karakteristike: brzina 7, kontrola 8, tvrdoća 5.

EXCALIBUR

Petoslojna površina sa odličnim osećajem i kontrolom, jedinstveno drvo Excalibur Off. Pogodno za sve vrste napada. Meki unutrašnji slojevi daju neophodnu osetljivost, a spoljni slojevi direktne i top spin udarce. Karakteristike: brzina 8, kontrola 7, tvrdoća 6. Ofanzivan i precizan  reket za sve situacije.

SARALIS REKETI ZA STONI TENIS

Ručno rađeni za pobedu, igraj sa samopouzdanjem.