PROFESIONALNI KARBONSKI REKETI ZA STONI TENIS

Ručno rađeni za pobedu, igraj sa samopouzdanjem.

Naši  profesionalni karbonski reketi za stoni tenis  su pravi izbor za sve igrače koji su razvili svoj stil igre do srednjeg ili visokog nivoa. Svaki sloj drveta je ručno izabran sa velikom pažnjom na detalje. Svaki reket je premazan  zaštitnim slojem, koji će produžiti njegovo trajanje i zaštititi vašu gumu prilikom menjanja. Ručke su takođe premazane vodootopornim slojem, kao zaštita protiv znojenja.

Da li karbonski reket odgovara tvom stilu igre?

Evo nekoliko stvari koje treba da znate о karbonskim reketima:

  • Karbonski reketi su brži i moćniji od drvenih reketa. Idealni su za napredne igrače koji žele brzo i snažno da udaraju loptu.
  • Imaju manje vibracija i tvrđi je osećaj od drvenih reketa. Stabilniji su i precizniji,ali takođe smanjuju osetljivost i povratnu informaciju prilikom udarca lopte. Ovo može smanjiti kontrolu.
  • Imaju veći „sweet spot“. To znači da možete da udarate loptu doslednije sa manje grešaka, čak i ako ne pogodite centar reketa.
  • Karbonski reketi su izdržljiviji i otporniji na vlagu i temperaturne promene.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć ili savet, možete nas kontaktirati putem kontakt stranice i rado ćemo vam pomoći. Uživajte u prednostima ručno rađenih reketa za  stoni tenis.