SVI SARALIS PROFESIONALNI REKETI ZA STONI TENIS

Ručno rađeni za pobedu, igraj sa samopouzdanjem.

Svi slojevi drveta su ručno izabrani sa velikom pažnjom na detalje. Svaki reket je premazan zaštitnim slojem, koji će produžiti njegovo trajanje i zaštititi vašu gumu prilikom menjanja. Ručke su takođe premazane vodootpornim slojem, kao zaštita protiv znojenja.

Kako izabrati najbolji reket za stoni tenis?

Stoni tenis je uzbudljiv sport koji zahteva veštinu i strategiju. Da bi ste igrali svoju najbolju igru, potrebna vam je i odgovarajuća oprema. Jedan od najvažnijih delova opreme je vaš reket za stoni tenis. Vaš reket može napraviti veliku razliku u vaštim performansima. Utiče na vašu brzinu, okretanje, kontrolu i osećaj prilikom udarca lopte.

Kako odabrati najbolji reket za stoni tenis za vaš stil i nivo igre? Postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir, kao što su drvo, guma, drška i težina. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da pronađete najbolji reket za vas.

  • Glava reketa: Predstavlja drveni deo reketa na koji se lepi guma. Može se napraviti od različitih vrsta slojeva drveta, kao što su balsa, limba, hinoki... Ponekad se dodaje i materijal kao što je karbonsko vlakno. Reket može biti različite debljine, oblika i veličine. To sve utiče na brzinu, snagu i fleksibilnost reketa. Generlno, deblje i tvrđe drvo je brže i moćnije. Dok je tanje i mekše drvo sporije i fleksibilnije. Veća površina glave reketa daje veću površinu za udaranje loptice. Dok manja glava reketa daje veću preciznost i kontrolu. 
  • Guma: Deo reketa koji dolazi u kontakt sa loptom. Može biti glatka ili rapava. Može biti različite debljine, tvrdoće i lepljivosti. Guma utiče na okretanje, kontrolu i brzinu reketa. 
  • Drška: Deo reketa koji može imati različite oblike, kao što su konkavna, ravna, anatomska.. Takođe može biti različite dužine, šitine i različitog materijala. Dužina utiče na udobnost i ravnotežu reketa. 
  • Težina: Predstavlja ukupnu masu reketa. Može se razlikovati u zavisnosti od drveta, gume i drške. Težina utiče na brzinu, kontrolu i snagu reketa. Generalno, teži reket je brži i moćniji , dok je lakši reket sporiji i kontrolisaniji.

Kao što vidite ne postoji jedinstven odgovor za izbor najboljeg reketa za stoni tenis. Zavisi od vaših ličnih preferencija, nivoa veštine i stila igre. Najbolji način da saznate šta vam odgovara je da isprobate različite rekete i vidite kakav je osećaj i šta vam najviše odgovara. Takođe možete da se konsultujete sa trenerom, prijateljem ili stručnjakom da biste dobili savet preporuke.

Ako tražite kvalitetan, po meri i pristupačan reket za stoni tenis, nalazite se u najboljoj prodavnici opreme za stoni tenis. Nudimo ručno rađene rekete za stoni tenis koji su izrađeni pažljivo i precizno. Koristimo najfinije materijale i tehnike za izradu reketa koji odgovaraju vašim potrebama. Bilo da ste početnik ili napredni igrač imamo najbolji reket za vas.

Ako niste sigurni koji reket je najbolji za vas, uvek možete pitati naše stručnjake preko kontakt stranice.