PROFESIONALNI DRVENI REKETI ZA STONI TENIS 

Ručno rađeni za pobedu, igraj sa samopouzdanjem.

Naši  profesionalni drveni reketi za stoni tenis su pravi izbor za svaki nivo igre. Nude jedinstven spoj osećaja i kontrole bez obzira da li usavršavate svoje veštine kao početnik ili prelazite na naprednu igru.

Svaki sloj drveta je ručno izabran sa velikom pažnjom na detalje. Svaki reket je premazan, zaštitnim slojem koji će produžiti njegovo trajanje i zaštititi vašu gumu prilikom menjanja. Ručke su takođe premazane vodootpornim slojem , kao zaštita protiv znojenja.

Cena varira u zavisnosti od opcija koju izaberete za svaki reket

Prednost drvenih reketa za stoni tenis 

Ako tražite reket sa više kontrole i osećaja, možda biste trebali da razmislite o izboru  drvenih reketa. Napravljeni su od prirodnih drvenih materijala, koji pružaju mekši i fleksibilniji osećaj od karbonskih reketa.

Evo nekoliko stvari koje treba da znate о reketima "All-wood":

  • Drveni reketi imaju duže vreme zadržavanja loptice, što znači da loptica ostaje duže na površini reketa tokom kontakta. Ovo vam omogućava da se preciznije namestite za udarac i pošaljete loptu tamo gde ste zamislili.
  • Drveni reketi imaju više vibracija,  što vam pomaže da bolje osetite loptu i brže reagujete na udarce protivnika.
  • Odgovaraju kako početnicima tako i naprednim igračima.

Reket od čistog dreveta  može vam ponuditi mnoge prednosti ako tražite prirodnije i prijatnije iskustvo u igri. Prihvatite tradiciju i preciznost – izaberite drveni reket za igru koja se čini jedinstveno vašom.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć ili savet, možete nas kontaktirati putem kontakt stranice i rado ćemo vam pomoći. Uživajte u prednostima ručno rađenih reketa za stoni tenis.