VODIMO SE ISKUSTVOM

Svako drvo nosi specijalnu energiju

Dobrodošli na sajt www.saralis.rs, rad ljubavi veštih ruku Radovana Grbića. U Saralisu, naša strast prema stonom tenisu prevazilazi uobičajene, i zato smo se posvetili proizvodnji ručno rađenih reketa za stoni tenis neuporedivog kvaliteta. Naše putovanje je počelo jednostavnim, ali moćnim snom: da osnažimo svakog igrača da dostigne svoj maksimalni potencijal u igri i da doživi uzbudljiv nalet energije koja dolazi sa Saralis reketima. 

Naša posvećenost izvrsnosti je ukorenjena u svakom aspektu naše izrade. Od odabira najfinijih materijala do pedantne pažnje posvećenosti detaljima, naši reketi su dizajnirani da isporuče snagu i preciznost za kojom žude ozbiljni igrači. Sa Saralisom ne kupujete samo reket: prihvatate filozofiju koja slavi umetnost igre. Pridružite nam se na ovom izuzetnom putovanju dok mi redefinišemo vaše iskustvo u stonom tenisu. Osetite moć, osetite razliku i podignite svoju igru sa Saralis reketima.

NAŠA PRIČA

Saralis je nastao kao proizvod stolarske radionice  "Grbić", porodične tradicije duge 60 godina. Ovaj projekat je započet zahvaljujući partnerstvu stonih tenisera, iskusnog majistora stolarije, Radovana Grbića i njegove ćerke, mlade inovatorke, Sare Grbić.

NAŠI REKETI

 Reketi su ručno rađeni od pažljivo odabranih, kvalitetnih listova furnira, segmenata za sečenje, orjentacije vlakna i slojeva kako bi obezbedili najbolje rezultate u proizvodnji profesionalnih reketa za stoni tenis. Naš cilj je da pružimo visok kvalitet, dizajn i izbor kako bi svaki igrač mogao da odabere svoju najbolju kombinaciju. 

Сара Грбић

Svaki igrač ima svoj poseban stil igre. Želimo da svaki igrač dobije maksimum u igri i oseti snagu u sebi sa Saralis reketima.

Sara Grbić, vlasnik i osnivač

Firma puno ime: SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA Grbić Grbić Radovan preduzetnik Kikinda
Adresa: Ive Lole ribara 66/A, 23300 Kikinda, Srbija.
Telefon: + 381621835872
E - pošte: customer.service@saralis.rs
Matični broj: 54335164
Generalni direktor: Radovan Grbić

Detalji banke

Naše ime: SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA Grbić Grbić Radovan preduzetnik Kikinda
Naziv banke: Banka Intesa AD, Beograd
IBAN: RS35160005140027495245
SWIFT: DBDBRSBG

RADNO VREME

PONEDELJAK-PETAK

08:00 ~ 17,00